en

Architecture

Combination of aesthetics and functionalism
is a fundamental component of modern design, as well as
WHISPER OF THE WOODS project. An important aspect of this object
is a spatial solution, which creates an integral composition
from individual parts. Perfect insolation and miscellaneous
views on the forest and a lake,
are provided by the large window openings.

Project “NA NEBI” – is the harmony of architecture and nature.
A small recreational complex not only emphasizes the beauty of
the landscape but also creates a new context for its perception.
The nature, laconicity and the game of forms set the overall
mood of the terrain, while spacious terraces,
panoramic windows and lightweight forms in the design
adjust to escape from urban life, restore and rethink.

The «СROSSBILL» project is a transformation
of the traditional Ukrainian housing “Grazda”,
that is related to the project area and has a modern implementation.
“П”-base form is used due to the need of protection against evil people,
wild animals, strong winds, and snow. Patio, we have created,
is hidden from the human eye. The outdoor blinds protect the house
against excessive overheating, large windows in the
courtyard erase the boundary between
the exterior and interior space.

We were inspired by old Austrian
architecture of “WINTER MOOD”.
As many old homes blended established materials
such as wood and brick with then-newer materials such
as man-made floorings,
we used old Austrian bricks and natural wood.

When textures and forms play the main role in the creation
of aesthetics you will get the rest house as it is.
Metal is an accent material that sets the character and mood,
while water acts as the dominant of the RUST HOUSE. Open space designed
interior floorplans with a small amount or even complete lack
of interior partitions makes this magic effect, –
wherever you are – the light will always fill the space.

The hardest challenge, we faced with,
was to escape from the urban culture. The main focus
of this project “GORCE” is not even on an architecture,
but nature and environment, the house is implemented in.
Most of all we were afraid to destroy natural harmony and damage
the main advantage of the location. Therefore,
we tried to make the house as invisible
as it was possible in the existing environment.

The project “GREEN POINT” is the architecture for lovers
of conciseness and simplicity. It was created for the family who
appreciate the combination of modern technologies and first of all
practicality. White colour provides the uncompromised dominance
of the shape, while movable aluminum blinds add
dynamism and kineticity to architecture.

“SOLID FORM” is a transformation of the office
into a comfortable accommodation for a big family. During
the process of building this place got a new point of view
from our studio. Combination of wood and black colour
inspired to create the Solid form, while straight lines
created the idea and added conciseness.

«BLACK BOX» is a modern eco house.
That’s why we use ecological technologies and the
concept of integration with nature. Accents are on
floor-to-ceiling windows and lots of sliding doors in
this amazing contemporary house.
And it also includes “clerestory” windows that are set
high in the walls of a house to let light in while
preserving privacy.

We think that modern architects love lines.
That’s why in «O&S» you will find strong linear elements
and bold horizontal and vertical features. This is
space for rest and reflection.

We were inspired by old Austrian architecture.
As many old homes blended established materials
such as wood and brick with then-newer materials
such as man-made floorings, we used old Austrian
bricks and natural wood.

The project was developed in compliance with the
given task – reconstruction of the office building
facade. It should also be mentioned that the work
was done within only twelve hours.

Renovation of an old house is the common tendency
in the villages near the city.
A big friendly family will live here and they want a
comfortable and convenient house

Twins is a double family house located in Lviv.
There is a sunny house with natural light, which gives
their inhabitans freedom and more space.
This house is for relaxation and amusement.

Leave your phone number and we will call you