Новини

A1
A1
ЖУРНАЛ УКРАЇНСЬКОЇ УРБАНІСТИКИ N/01
UUA 2019
UUA 2019
Всеукраїнський конкурс архітектури та урбаністики 2019
.
.
Частина 1
.
.
Частина 2
.
.
Частина 3
.
.
Дякуємо організаторам та одеситам за чудову атмосферу на архітектурному проекті МЕТРОНОМ.
НСАУ Opening of the year 2019
НСАУ Opening of the year 2019
Перемога у конкурсах, це важливий маркер в оцінці того, як ми проектуємо, і як ми підходимо до завдань. Стільки нагород , як сьогодні отримала наша студія O.M.Shumelda – ще у нас не було:))). 4 липня 2019 року у м. Києві у будівлі правління Спілки Архітекторів України відбулося оголошення результатів Премії Національної Спілки Архітекторів України 2019. […]
EICHHOLTZ 2018
EICHHOLTZ 2018
В гостях у EICHHOLTZ:) Дякуємо меблевій мережі ТАНГО за чудову поїздку
ВЕЖА 2018
ВЕЖА 2018
Архітектурний фестиваль Вежа 2018 у Львові триває!!! Studio O.M.Shumelda приймає гостей!
PORCELANOSA spring 2018
PORCELANOSA spring 2018
“Нелегкі будні” архітекторів та дизайнерів Дякуємо улюбленим компаніям АГРОМАТ та PORCELANOSA за дивовижну поїздку, теплий прийом, натхнення та яскраві емоції. Чудові люди та нові місця створюють незабутні моменти! Muchas gracias
НСАУ
НСАУ
Відзнака від спілки архітекторів України за індивідуальний житловий будинок тепер наша !!!
KIFF 2018
KIFF 2018
Наша студія отримала 1 місце за реалізований об’єкт квартири до 60м2 на KIFF 2018 . Дякую нашій команді , що творимо такі крутяцкі проекти!!!::)
DELTA LIGHT  autumn 2017
DELTA LIGHT autumn 2017
Мали ще одну прекрасну нагоду відвідати фабрику одного з провідних виробників світла Delta Light, в Бельгії. Ознайомились з новинками, чудово провели час, отримали незабутні враження!
Tubadzin Milano workshop
Tubadzin Milano workshop
Milano Residential Complex Zaha Hadid Arhitects, Pirelli Hangar Bicocca, Fondazione Prada ,La Triennale di Milano,:)
TUBADZIN summer 2017
TUBADZIN summer 2017
Наші дизайнери та архітектори відвідали фабрику кераміки Tubadzin у Lodz Було насичено, пізнавально,весело, смачно!
JUNG
JUNG
Вперше гостювали в компанії JUNG, – німецького виробника вимикачів та розеток. Насичена поїздка, багато цікавої інформації, нових знайомств та вражень. Вдячні JUNG та JUNG Ukraine за теплий прийом!
Intellectual Battle 2017
Intellectual Battle 2017
Колектив studio of architecture&design O.M.SHUMELDA. відвідав Intellectual Battle-2017 у Львові)!!!! Стали частиною запеклої боротьби та провели час у неймовірній атмосфері разом з колегами)
ANTONIO LUPI
ANTONIO LUPI
Отримали чудову нагоду від наших партнерів відвідати фабрику Antonio Lupi, Mirage в Італії. Вважається лідером серед виробників меблів для ванних кімнат на світовому рівні. Окрім цього, продукція даної фірми – інновація в дизайні.
ЗАПРОШУЄМО!
ЗАПРОШУЄМО!
Безкрайні простори наших ідей, формування концепцій, десятки ескізів та змін привели нас до цієї події, – до кардинального оновлення нашого сайту! Для кожного з Вас, кожного клієнта, для колег він стане найкращою презентацією нас як колективу, продемонструє наш шлях, наші досягнення і прагнення!
SALONE DEL MOBILE
SALONE DEL MOBILE
Відвідали міжнародну виставку у Мілані, де формуються тенденції майбутнього розвитку предметного дизайну та дизайну інтер’єру. Півстолітня історія цієї італійської виставки сприяла тому, що провідні європейські дизайнери, культові виробники з нетерпінням чекають Salone del Mobile кожного року.
KIFF 2017
KIFF 2017
Cвяткуємо ряд перемог, що принесла нам міжнародна виставка KIFF 2017 у Києві. Увійшли до півфіналу конкурсу 3D дизайн-проектів “REHAU FURNITURE SOLUTION AWARD” та “Interium 2017”, де виграли у номінаціях “Нереалізований житловий інтер’єр” (за проект “Black Box”) та “Реалізований інтер’єр квартири” (за проект “Lvivs’ classic”)!
VILLEROY&BOCH
VILLEROY&BOCH
Наш черговий яскравий та насичений work trip до серця Villeroy&Boch, Метлах, Німеччина. Продукція цієї фабрики продається у 125 країнах світу!Надихнулися багаторічною історією та беззаперечною якістю!
TUBADZIN DESIGN AWARD
TUBADZIN DESIGN
AWARD
Tubadzin Design Awards International 2016 23 країни. 427 учасників. 7 лауреатів фіналістів, з них 5 фіналістів з України. Ми ж отримали Dorota Koziara Special Prize.
IMM COLOGNE 2017
IMM COLOGNE
2017
Вивчали сучасні тенденції формування інтер'єру, предметного дизайну, виробництва меблів на міжнародній виставці IMM COLOGNE у Кельні 2017, Німеччина.
NEW YEAR PARTY
NEW YEAR PARTY
Наш новорічний корпортив 2016! Відсвяткували, відфоткались, зарядились позитивом від самих себе та від мегакрутих "Вар'яти шоу" аж до наступного разу)
WORK TRIP DELTALIGHT
WORK TRIP
DELTALIGHT
Наша студія побувала в гостях у партнерів Deltalight. Відвідали фабрику та головний офіс у Wevelgem, Бельгії.
BIRHDAY STUDIO PARTY
BIRHDAY STUDIO
PARTY
Нашій студії виповнилось 12 років! 12x12 = studio architecture&design O.M.SHUMELDA Happy Birthday;)))

Контакти