Поїздки

EICHHOLTZ 2018
EICHHOLTZ 2018
В гостях у EICHHOLTZ:) Дякуємо меблевій мережі ТАНГО за чудову поїздку
PORCELANOSA spring 2018
PORCELANOSA spring 2018
“Нелегкі будні” архітекторів та дизайнерів Дякуємо улюбленим компаніям АГРОМАТ та PORCELANOSA за дивовижну поїздку, теплий прийом, натхнення та яскраві емоції. Чудові люди та нові місця створюють незабутні моменти! Muchas gracias
DELTA LIGHT  autumn 2017
DELTA LIGHT autumn 2017
Мали ще одну прекрасну нагоду відвідати фабрику одного з провідних виробників світла Delta Light, в Бельгії. Ознайомились з новинками, чудово провели час, отримали незабутні враження!
Tubadzin Milano workshop
Tubadzin Milano workshop
Milano Residential Complex Zaha Hadid Arhitects, Pirelli Hangar Bicocca, Fondazione Prada ,La Triennale di Milano,:)
TUBADZIN summer 2017
TUBADZIN summer 2017
Наші дизайнери та архітектори відвідали фабрику кераміки Tubadzin у Lodz Було насичено, пізнавально,весело, смачно!
JUNG
JUNG
Вперше гостювали в компанії JUNG, – німецького виробника вимикачів та розеток. Насичена поїздка, багато цікавої інформації, нових знайомств та вражень. Вдячні JUNG та JUNG Ukraine за теплий прийом!
ANTONIO LUPI
ANTONIO LUPI
Отримали чудову нагоду від наших партнерів відвідати фабрику Antonio Lupi, Mirage в Італії. Вважається лідером серед виробників меблів для ванних кімнат на світовому рівні. Окрім цього, продукція даної фірми – інновація в дизайні.
SALONE DEL MOBILE
SALONE DEL MOBILE
Відвідали міжнародну виставку у Мілані, де формуються тенденції майбутнього розвитку предметного дизайну та дизайну інтер’єру. Півстолітня історія цієї італійської виставки сприяла тому, що провідні європейські дизайнери, культові виробники з нетерпінням чекають Salone del Mobile кожного року.
VILLEROY&BOCH
VILLEROY&BOCH
Наш черговий яскравий та насичений work trip до серця Villeroy&Boch, Метлах, Німеччина. Продукція цієї фабрики продається у 125 країнах світу!Надихнулися багаторічною історією та беззаперечною якістю!
IMM COLOGNE 2017
IMM COLOGNE
2017
Вивчали сучасні тенденції формування інтер'єру, предметного дизайну, виробництва меблів на міжнародній виставці IMM COLOGNE у Кельні 2017, Німеччина.
WORK TRIP DELTALIGHT
WORK TRIP
DELTALIGHT
Наша студія побувала в гостях у партнерів Deltalight. Відвідали фабрику та головний офіс у Wevelgem, Бельгії.

Контакти